×

Sevgili öğrencilerimiz,

Ülkemizi ve tüm Dünyayı etkileyen ve bizleri her anlamda zorlayan günler geçirmekteyiz. Zorunlu evde kalma döneminde bulunduğumuz bu günlerde siz öğrencilerimizin eğitim öğretim süreçlerinizden uzak kalmamanız için 30 Mart 2020 tarihinden itibaren Üniversitemizde uzaktan eğitimi başlamış bulunmaktadır. Bahar dönemi sonuna kadar sürdürülecek olan bu süreçte ders verilerine Üniversitemiz uzaktan eğitim platformu olan webonline.cankaya.edu.tr sistemi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Siz öğrencilerimiz için önemli bir diğer husus olan ara sınavlarınız ve final sınavlarınız online yapılması için ilgili çalışmalar yürütülmekte olup, sizler için hazırlanan sınavlarınız ile alakalı bilgilere ulaşabilmeniz için Yüksekokulumuz web sayfası olan adalet.cankaya.edu.tr adresini sıklıkla ziyaret etmenizi önemle rica ederiz.

Doç. Dr. Elvan KEÇELİOĞLU

Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü